MUST READ - Binary Options Brokers Warnings
(+) You must always be careful when trading with binary options brokers, some of them that look to be legit and even are regulated have turned out to be nothing more than boiler rooms and bucket shops.
(+) When first dealing with ANY binary options broker first deposit a SMALL minimum deposit for trading.
(+) Never take ANY bonuses! After making profits from first trade ask for an immediate withdrawal.
(+) If you are called on the phone and asked to make any LARGER deposits ALWAYS say NO.
(+) After making a successful withdrawal of first profitable trade + deposit amount you can start to trust the broker.

Binäre Optionen

Wat zijn binaire opties? 

Wanneer je nog nooit van binaire opties gehoord hebt, heeft deze term wel wat uitleg nodig. Wie vertrouwd is met de financiële wereld in het algemeen, heeft natuurlijk wel al eens van opties of aandelen gehoord. Vele bedrijven zijn beursgenoteerd en stellen daarom opties ter beschikking die verhandeld worden op de beurs. Wanneer we dit aspect in overweging nemen, zijn binaire opties eveneens aandelen die op de beurs worden verhandeld. Alleen worden binaire opties op digitale wijze aangeboden en verhandeld. Het komt er dus op neer dat wie in binaire opties handelt zich niet meer fysiek naar de beurs hoeft te verplaatsen, maar comfortabel thuis kan werken. 

Wat kun je verdienen met de handel in binaire opties? 

Wie ervaring heeft in het verhandelen van opties of aandelen, weet dat er aan handel op de beurs altijd een risico verbonden is. Dit kwam namelijk op grote schaal tot uiting door de beurscrash in 2008. Vele aandeelhouders en bezitters van opties hadden dit niet zien aankomen. We hoeven je niet uit te leggen dat toen veel mensen veel geld verloren hebben. Wanneer we het zo omschrijven, dan klinkt het in feite eufemistisch, want uiteraard was er toen meer aan de hand. De globale economische en financiële situatie blijft voor vele mensen dan ook onduidelijk en instabiel. Aandelen op de beurs zijn in de ogen van vele investeerders niet meer betrouwbaar en/of rendabel. Mensen gaan dan ook op zoek naar alternatieven om hun geld met winst te beleggen. Spaarboekjes zijn daarbij geen optie meer, want de rente op spaarboekjes staat historisch laag. Met de binaire optie lijken velen een goed alternatief gevonden te hebben. De inleg is meestal vrij laag. Je hoeft er je huis niet voor uit te komen en er zijn diverse makelaars op de markt die je advies kunnen verstrekken. 

Zijn binaire opties wel betrouwbaar? 

Binaire opties lijken het antwoord te zijn op de gevolgen van de financiële crisis die het onmogelijk maken om nog winst te maken op je belegde geld. Vele makelaars stellen hun product dan ook voor als het alternatief voor de traditionele manieren van sparen. Tegelijk zijn er ervaringsdeskundigen die ook met binaire opties niet zo’n goede ervaringen gehad hebben. Deze ervaringen moeten we enerzijds ernstig nemen. Per slot van rekening gaat het hier nog altijd over geld en over op de beurs spelen. Dat neemt niet weg dat binaire opties veel winst kunnen opleveren. Om goed van start te kunnen gaan, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare makelaar in deze digitale aandelen. Zo kun je inzichten verwerven in het handelen in opties en in de wetten van vraag en aanbod. Alleen zo kun je met de handel in binaire opties de gewenste resultaten behalen.