MUST READ - Binary Options Brokers Warnings
(+) You must always be careful when trading with binary options brokers, some of them that look to be legit and even are regulated have turned out to be nothing more than boiler rooms and bucket shops.
(+) When first dealing with ANY binary options broker first deposit a SMALL minimum deposit for trading.
(+) Never take ANY bonuses! After making profits from first trade ask for an immediate withdrawal.
(+) If you are called on the phone and asked to make any LARGER deposits ALWAYS say NO.
(+) After making a successful withdrawal of first profitable trade + deposit amount you can start to trust the broker.

Handel in binaire opties op Curaçao

Curaçao is een land dat officieel deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Op 10 oktober 2010 werd Curaçao dan wel onafhankelijk, maar toch is de band met Nederland nog sterk. Langs de andere kant heeft deze eilandstaat dan weer een sterke internationale reputatie vanwege een groot aanbod van financiële diensten. Daarom is het ook geen wonder dat er op Curaçao een grote belangstelling bestaat voor binaire opties. Het financieel toezicht van deze eilandstaat is in handen van de FMR, de Financiële Managementsrapportage, en de Nederlandse regulator AFM. Wie op Curaçao in binaire opties wilt handelen doet er dus goed aan om ervoor te zorgen zich aan de regelgeving op dit gebied te houden. Deze nog jonge natie heeft een goede reputatie te verdedigen op financieel gebied. Vaak worden ook op Curaçao binaire opties voorgesteld als een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Wanneer je kiest voor de juiste broker of makelaar, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden, maar ook hier geldt, zoals voor alle landen trouwens, dat u zich moet hoeden voor frauduleuze brokers of makelaars in binaire opties.

Wat is de reputatie van binaire opties op Curaçao?

Ook in Curaçao zijn binaire opties heel erg populair. Ook hier heeft de bevolking te lijden gehad door de financiële crisis van 2008. Hierdoor is het alleen maar logisch dat mensen naar alternatieve oplossingen. De handel in binaire opties is daar een goed voorbeeld van. Binaire opties zijn populair en hebben als voordeel dat ze gemakkelijk beschikbaar zijn voor iedereen. Daarom is het geen wonder dat deze digitale aandelen ook in Curaçao een grote populariteit kennen. Daarentegen hebben binaire opties ook in deze eilandstaat de slechte naam een vorm van fraude te zijn. Hierbij moeten wij direct rechtzetten dat niet het niet het financieel product op zich is dat frauduleus is of onbetrouwbaar. U kunt met binaire opties wel degelijk geld verdienen. Ook op Curaçao. Ook hier ligt het probleem bij de makelaars of brokers. Dit zijn de tussenpersonen die de aandelen aanbieden en die de winsten uitbetalen. Net bij dit laatste wringt soms het schoentje. Het is dus vooral zaak om een goede makelaar of broker te vinden.

Brokers of makelaars van binaire opties in Curaçao

Vele mensen op Curaçao willen geld verdienen met binaire opties. Hierbij is het belangrijk om een gereguleerde makelaar te vinden die zich aan de regels van de kunst houdt. Voor Curaçao betekent dit concreet dat wie activiteiten als makelaar in binaire opties ontwikkeld op dit eiland, gereguleerd en vergund wordt door de Nederlandse regulator AFM, die ook bevoegd is voor het Nederlands Caraïbisch gebied. Voor investeerders is dit zeer zeker goed nieuws, want zo kunt u er zeker van zijn dat een gereguleerd makelaar in digitale aandelen niet fraudeert.