MUST READ - Binary Options Brokers Warnings
(+) You must always be careful when trading with binary options brokers, some of them that look to be legit and even are regulated have turned out to be nothing more than boiler rooms and bucket shops.
(+) When first dealing with ANY binary options broker first deposit a SMALL minimum deposit for trading.
(+) Never take ANY bonuses! After making profits from first trade ask for an immediate withdrawal.
(+) If you are called on the phone and asked to make any LARGER deposits ALWAYS say NO.
(+) After making a successful withdrawal of first profitable trade + deposit amount you can start to trust the broker.

Handelen in binaire opties in Indonesië

Het moge duidelijk zijn. De economie in Indonesië kent een stijgende trend. Het mag dan ook niet verbazen dat deze voormalige Nederlandse kolonie sedert 2014 tot de BRICS-landen behoort. Een bloeiende economie wordt altijd gekenmerkt door een grotere populariteit van het aantal financiële producten die op de markt aangeboden worden. Net zoals in vele andere landen, horen daar in Indonesië ook binaire opties bij. Wij bekijken nu voor u wat uw mogelijkheden zijn wanneer u binaire opties wilt verhandelen in Indonesië. 

Wat mag u verwachten van binaire opties in Indonesië?

Net zoals Suriname is Indonesië een voormalige Nederlandse kolonie. Voor sommige potentiële investeerders schept dit al meteen een band. Toch mag een potentiële geïnteresseerde in binaire opties zich nooit door dit gegeven laten misleiden. De situatie in Suriname mag en kan niet vergeleken worden met deze in Indonesië. Wie op het internet informatie zoekt over binaire opties in Indonesië wordt door Google al vlug verwezen naar internationale, Engelstalige sites die deze digitale aandelen aanbieden. Er worden op deze manier systemen aangeprezen die grote winsten beloven zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te betalen. Ook hier geldt dus de regel dat de binaire optie als product zeker niet problematisch is en zeker potentiëel heeft. Waar u wel op moet letten is de aanbieder of broker van het populaire financieel product. Wanneer u termen hoort als ‘gratis toegang’ en dergelijke, dan horen wij alvast de alarmbellen al rinkelen. Als u twijfelt aan de reputatie van de broker of makelaar, dan doet u er goed aan om enkele reviewsites of anti-scamsites te raadplegen. Vaak zult u dan lezen dat de site die u niet vertrouwde met frauduleuze bedoelingen werd opgezet. Wanneer u echt zeker wil weten of een makelaar de nodige vergunningen kan voorleggen om in binaire opties te handelen, dan kijkt u het best na of het bedrijf erkend is door de financiële regulator van Indonesië.

De financiële regulator van Indonesië

Zoals de meeste landen met een groeiende financiële markt, beschikt Indonesië over een regulerende instantie. In Indonesië is die de Financial Services Authority. In het Indonesisch is heet dit de Otoritas Jasa Keuangan of afgekort OJK. Als u een aanbod krijgt van een makelaar die handelt in binaire opties in Indonesië, dan moet u uitkijken naar een erkenning of een vergunning vanwege deze instantie. Is deze niet aanwezig, dan doet u er goed aan om het aanbod af te slaan. Een vergunning voor de handel in binaire opties is immers de eerste vereiste voor veilige handelspraktijken.